Tagga London!

Börjar bli lite nervös nu!!! För inatt blir jag hämtad och vi åker till London med min klass!!! På schemat för veckan står shopping, studiebesök på Shakespeares The Globe, kolla rättegång på The criminal court, se we Will rock you musikalen med Queen, och träff med Young mayor! Det ska bli så otroligt roligt!


Torsdagen den tjugoandra november tvåtusentolv

Hejhopp! Kom precis hem från combat träning nu och det är ju så sjukt kul!!! Ångrar verkligen att jag inte har kört det på ett tag, hade nästan glömt hur kul det var!!! Rekomenderar!

På natten från lördag till söndag drar jag iväg till London!!! Otroligt ljust i mitt liv nu, allting är så enkelt. Mycket taggande att plugga o gå upp på morgonen med tanken på att jag om ca tre dagar är i London och att jag just nu om mindre än en månad ligger i en solstol på en strand i florida!!! Underbart!


Hej hopp livet e på topp!!

Well.. Allt är väl inte på topp!! Jag har gått och blivit sjuk de senaste dagarna och de kommer verkligen inte lägligt. Imorgon har jag ett otrooooooligt stort juridikprov som jag har väldigt svårt att plugga till, mitt huvud spränger jag har tagit flera tabletter men måste endå sitta här och läsa.. I dont like livet very mutch right now..!!! I förmiddags var jag på min gammla skola för att ragga lite elever som ska börja gymnasiet till hösten!! Ville så gärna träffa gammla lärare men det var då inte många man såg och var allderless för feg för att knacka på haha :) men det får bli nästa gång!!!!

Nu ska jag fortsätta lidandet. Hoppas du har en fortsatt trevlig dag!!!


En solig dag!

Idag skiner solen! Det gjorde den inte såhär dags igår..

Igår hade vi ett matteprov i skolan, det kändes som att det skulle gå sådär, men det gick överraskande bra!! Jag var säker på varje uppgift! Hoppas bara att jag har rätt nu då så det inte blir onödiga slarvfel!!


När jag kom hem gick jag till Thessan, hon åkte till London klockan två inatt!! Kommer sakna henne!!! En vecka lämnar hon mig här hemma!
Det är 18 dagar kvar tills jag åker till London också, ska bli så otroligt kul!!!

På kvällen igår följde jag med mamma o pappa på bokens dag! Jag och jessan höjde medelåldern där med någon procent! Med andra ord var det vi och gamla tanter där! Men kul var det, det var fyra författare som berättade om sig själva och om sin eller sina böcker.
Det var väldigt kul att höra på.

Författarna var
Åsa Hellberg, Tommy Körberg, Christopher O'Regan och Katarina Wennstam och i mitten Elizabeth Gummesson som var kvällens konferencier
Bjuder även på en bild på min glada o härliga mamma!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3125362/images/2012/pic_509a1766ddf2b364f5001549.jpg" class="image">


RSS 2.0