SKOLFOTTO

 
Här hörni är bilderna, gick inte o få in dom i föregående inlägg, har ännu inte bestämmt vilken jag ska välja, blev ju så sjukt bra på alla bilderna så de blir lite svårt(!)

crazy!

vet inte huuuur längesen det var jag bloggade, jag har ett busy liv helt enkelt så ni får stå ut med att jag bloggar när jag kan.
under veckan har vi haft många läxor, och vi har även tagit skolkort! som ni ser på bilden nedan, jag vart väldigt nöjd med min bild i år!! fast de har ja ju blivit alla år men jaja! snygg iallafall :) hoppas att jag blev bra på gruppfottot också för det har ja inte fått sett än, men det är ju lite svårt o bli nåt man inte är eller hur?! aja!
 
alltså veckorna går så oerhört fort! plötsligt är de helg och sen hinner man bara blinka så blir de måndag så tänker man att gud vilken jobbig och lång vecka så är de helt plötsligt fredag igen.. det är lite läskigt
 
kollade på teve lite förut när jag kom hem från skolan, då var det kattälskare på animal planet kanalen, gu va kul de va, jag som älskar katter också, de va ju programmet för mig!!! :')) dom hade sattit en filmkamera på en katt så hen skulle filma hela sin dag så man kunde följa en katts liv under en dag då. så visade det när grannen kom o klappade lite på katten o när den smög på nån osv. det var kul att se. jag undrar vad min katt gör om dagarna egentligen. kanske ska tästa detta?!
Iallafall om mina grannar skulle testa detta skulle säkert jag vara med på varenda video så som jag stannar o gosar med missarna.
 
 

Igår, idag, imorgon

Igår var en liten galen dag, jag Övningskörde till skolan med pappa och mitt på degerforsvägen kommer hela 112 ut o kör hur fort som helst, och de va inte lite bilar!! Så läskigt det blev, och det var ju då första gången jag Övningskörde på landsväg!!
Nåväl resten av dagen gick väl på, dock inte riiiiktigt som jag ville.

Imorse vart det stressigt, jag sitter i bussen till skolan men börjar om tre timmar endå, ibland undrar jag hur jag tänker. Hittade inte mina hörlurar heller så tre timmar utan musik, ännu värre & överleva ju!!! Dessutom märkte jag precis att mitt älsklingsläppsyl hade krossats :'( rip My morning!!! Det ända bra idag är att när skolan är över ska jag först träna sen hem & soooova!!! Juste idag i skolan ska vi ha debatt hela dagen!! Så sjukt jobbigt, vill verkligen att dagen ska vara över nu!!!
Sen blir de ju helg o då hinner man bara blinka så är det måndag igen, veckorna går så fort nu :(

Men imorn, på lördag ska jag kanske ut till skogen med mormor & morfar och plocka svamp!! Mysigt värre ju!!!


we are the people, we rule the world

hejhopp.
skolan idag, var väl helt okej hade bara fyra lektioner.
efter skolan åkte ja hem o pluggade, sen så fick vi finbesök av pappas kusin som kom på middag, sen under kvällen har jag bara pluggat, och kollat några avsnitt av awkward :)
 
imorn ska vi med klassen in till Örebro och kolla rättegångar, vi har bokat in en misshandel, och narkotikabrott. de ska bli spännande o se!! förra gången vi åkte in o kolla lyckades vi komma in på en ringa misshandel som blev förlängt med cirka fyra timmar!! den va dessutom inte så jätte intressant, de va småkillar som bråkat lite och de var väl säkert ett kompisgäng eftersom de va ungefär 10 vittnen som sa ungefär samma saker. menmen det kan ju bara bli bättre, så nu får vi hoppas på mer grejer!
 
på bilden syns de nyblekta håret, det är dock inte så där kort som det råka se ut, hade håret bakåt så resten syns inte. jag funderar dock väldigt starkt på att klippa av håret så det blir ganska kort :) men får väl fundera ett litet tag till! såg ju inte så fult ut med så kort som de ser ut att vara på bilden heller..
 

Hot n cold

Så snygg i mitt nya hår!! Igår blekte mamma mitt hår o är så sjukt nöjd!! Nu är de inte råttfärgat längre! Slänger in en bild sen när ja kommer hem för nu sitter ja i bussen påväg hem från skolan. Idag var nog den segaste dagen, den kändes som tuuusen år och som grädde på moset var det ungefär 30 minusgrader i skolan. Glad att den äntligen är över!! Nu när jag kommer hem ska jag först ta nåt att äta och sen plugga lite, efter det ska ja iväg till träningslagret en sväng!

Tjooooooo


HEEELG!!!

Gud vad skönt med helg!!!!
Startade helgen med bodypump som hade ny release!! Va askul men sjukt så jobbigt!! Så nu känner jag mig verkligen värd en skön helg! Trött o ont i hela kroppen så träningsvärk väntas.. Gött dä!!

Ikväll blir de mys o slapp med the family!

Tänkte bjuda på en bild på mig, ser dock väldigt trött ut, döm mig inte.


för tidigt för julmusik?!

jag har lyssnat på julmusik o två veckor snart.. jag längtar!!!
vet ni varför?! för att jag kommer spendera julen i Florida!
så jag skiter i om det är för tidigt för julmusik, jag mår bra av de och det får mig att kämpa frammåt och inte alls tycka att 103 dagar är så långt, för det är etthundratre dagar kvar tills julafton. underbart!

hur förkyld som helst

hejsanhoppsan!!!
jopp its true! jag är förkyld och har stannat hemma från skolan i två dagar nu, vet ännu inte om jag ska pallra mig iväg imorn eller inte, man missar ju så mycket om man är borta från skolan.
Under dessa dagar har jag nog sett över ett dussin filmer som gått på teve. De flesta har vart bra, men sen kom ''the kid'' som inte var lika bra, fast den var inte dålig, man kan säga att den var hemsk! den handlade om en liten kille som blev misshandlad av sina föräldrar och flyttades sen runt bland olika barnhem tills föräldrarna lyckas få tillbaka honom hem.. jag tror att jag bytte kanal efter tio minuter! klarar inte av sånna hemskheter! usch!
 
 
nu ska ja läsa lite och sen sova tidigt fyy så jobbigt det är o vara sjuk.
kraaam

glasögonorm

borde ja skaffa glajjor?
jag tycker det är assnyggt!!

blir troligtvis ingen skola för mig imorn, men vi får väl vänta och se nattens underverk! har varit så sjuk idag så de finns inte, trodde ja skulle klara mig ifrån förkylning denna gång, dumma hajk! sova ute i september är ingen hit!!

On the bus to the skola

Varning, deppinlägg
Amy Macdonald är på radion och jag sitter på bussen mot skolan, är lite lagomt jätteförkyld så ja inte kan andas idag, kul. Vet inte hur jag ska klara mig igenom denna underbara dag som går till fyra! Underbart umgänge helt enkelt, och träna kan jag antagligen inte göra heller. Underbart!
Önskade att jag kunde sova lite på bussen men nej den är full så de går inte vidare bra.

musik<3


Tio av tio möjliga

The lucky one var sååå himla bra!!! Lätt jättemycket värd att se verkligen!! Det är en ny favvofilm!!!!

Nu blire nästa show att följa,


the lucky one

nu är jag hemma hos thessan och vi ska ha filmys!
vi ska se the lucky one som jag har längtat aslänge efter att se den, det är ju snygga zac efron som är med i den också
skriver sen vad jag tyckte om filmen, mina förhoppningar och förväntningar är höga!





kram&puss

hajk!

Jag kom iallafall hem levande!
i torsdags åkte vi från skolan och skulle paddla ut till knapped, 1,1 mil.
det var nog bland det läskigaste jag gjort! jag var i samma kanot som Sabina.
det var första gången för mig som jag paddlade, jag var livrädd för att kanoten skulle välta o sånt!
det var sjukt svårt o paddla, det vart sicksack som slalom hela kanalen, tills vi kom ut till öppen sjö där gick de ganska rakt faktiskt :) och de gick mycket rakare när jag slutade paddla och sabina paddlade själv hehe ;)
jag o sabina lyckades paddla ungefär två eller tre km längre än de andra för vi paddlade över hela sjön istället för hålla till vänster o sjön o slippa vågorna och ha den kortare vägen, så vi paddla kanske 1,4 km eller nåt, men det tog 2,5 timmar :) jag är iallafall stolta över att vi inte gav upp! bra kämpat!
när vi kom fram till knapped fick vi ta de lungt tills vi hade tävlingar, bla fisketävling, tipspromenad, få upp en brasa, gissa träd o fåglar o lite sånt. på kvällen grillade vi hamburgare o korv utomhus och det började regna asmycket, när natten kom fick vi sova i en lada med väggar som var ungefär tre cm glipa mellan varje planka, de va kallt o skönt! frös jättemycket, tror att ja hade fem tröjor på mig!!
dagen efter skulle de som paddlat dit vandra lunnedsleden hem som var 1,3 mil lång, vi vandrade i skogen där de var uppförsbackar och nedförsbackar ungefär genom hela leden, de va lerigt o halt men vi kom runt den på 2 timmar och 30 min tror ja de va ungefär, DÅ FICK VI ÅKA HEEEM!! mina ljusgråa byxor var svarta när vi hade vandrat i skogen. pappa kom o hämtade mig o jag duuuschade o sov hela dagen nästan.
det var den skönaste känslan att komma hem, men det var faktiskt kul att hajka!! :)
 
tog inte så mycket bilder från hajken men det kan dyka upp någon bild eller två i senare inlägg
puss&kraaam

don't worry about a thing, cause every little thing's gonna be alright

hejhopp.
det har varit en såndär seg dag i skolan idag. men när jag väl kom hem lagade jag mat, och sen när mamma kom hem hjälpte hon mig skriva en packlista till hajken som jag ska på med skolan på torsdag. allt är nästan packat nu och det tog kortare tid att hitta en sovsäck än vad jag trodde.:) sen har jag pluggat och bara tagit det lite lungt. imorgon börjar jag 9,35, och ska ha idrott imorn så ska bara packa jumpaväskan sen ska ja ta o gosa ner mig under täcket med min kung i öronen, bob<3
 
 

i wouldn't be here if it wasn't for you

sjukt stolt tjej!!
slog personligt rekord på gymmet förut, jag sprang 5 km på 33 min. och de värsta va att ja hade kunnat springa mer så nästa gång ska ja kö mycket hårdare! har typ inte tagit tid på mig när ja sprang sen ja va minsdre o då sprang/gick ja 5 km på 50 min! ( de va typ feeem år sen). så kul när träningen ger resultat!!!! :D
 
nu kommer jag somna med ett leende på läpparna
känner mig så sjukt nära mina mål!!
vill bara säga.. GE INTE UPP! FÖR DU ÄR NÄRMARE ÄN DU TROR!!
 

redan söndag.. oh shit it is monday tomorrow!

skolan har nu kommit igång i full fart med plugg osånt o veckorna bara flyger iväg!
 
imårse var mamma och jag i badhuset o simma några längder, riktigt skönt!
just nu sitter ja här framför datorn och tog just en liten paus från pluggandet, håller på o skriva lite om mig själv och om min sommar på tyska..! det är svårt men kämpar ja bara på lite till så är ja klar!  ikväll ska jag iväg med elina och hennes mamma till gymmet o träna litte till! sen har nog denna dag också flygit bort.
 
men det blir en skön kommande vecka, till skolan i tre dagar och sen de två sista dagarna ska vi iväg på hajk med skolan! ska prova på paddling och sen vandrarå! sen sa vi sova över där i en lada.  :)
 
 veckans siste (&kanskeförsta) musiktips!

RSS 2.0