Äntligen över

Nu har äntligen en riktigt stor sten släppts från hjärtat. Dedär hemska matteprovet är äntligen över, de visade sig inte vara så svårt när man väl satt där. Är därför ganska nöjd över min insats! Härlig känsla som jag inte alls har ofta efter prov. 

Nu är det iallafall en sak mindre på "att göra"-listan. De blir nu att köra stenhårt på körkortsteorin och körningen, uppkörningen är nämligen ganska nära nu!! 

Tisdagsmatte med thessan

 
En tisdagskväll som denna då det matteprov imorgon tar jag hjälp av bästis så kanske jag kan förstå den där jäkla derivatan, ganska mys ändå. Bra med en naturvetare till bästis ibland ;)

Sometimes you have to be a bitch to get things down

Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik, skulle sova men nej då kommer snöskottarna och kör fram och tillbaka utanför fönstret så ja de blir väl inte sömn än på ett tag. Snövädret har ju äntligen kommit till Karlskoga och det tycker jag är riktigt kul!! Jag älskar snö och allt vad det innebär. Det roligaste jag vet med vintern är åka slalom och pulka. Att bara bli barn igen och leka i snön! Finns inget härligare så det ska nog jag göra i helgen! :)

Var ute och övningskörde med pappa häromdagen också, haha vad tycker ni om våra porträtt?




Back to school

Sitter nu och äter frukost, bussen gör om 15 min så måste skynda mig. Första skoldagen vart inte riktigt som jag tänkt mig. Var inte alls redo att börja igen. Men idag blir det nya tag. Har bara 2 lektioner idag sen måste jag till körskolan och plugga teori och sen vidare till biblioteket för att låna massa böcker. 

Ha en superbra torsdag mina vänner!

Grattis på födelsedagen Jullan!!

Att ha en syster är verkligen det värdefullaste som finns. Alla borde ha en syster som min för hon är verkligen bäst. Att veta att hon alltid kommer vara min syster och bästavän oavsett vad som än händer känns så sjukt bra. Vi mot världen som vi alltid har sagt ♥
 
Hoppas att du har haft en kanonbra födelsedag idag och grattis än en gång! ♥
 
Vi firade henne idag med frukost på sängen, presenter sen så på kvällen kom hela tjocka släkten. Jag har världens mysigaste släkt.
 
 
Och enbart för att det är din födelsedag ídag så måste jag lägga upp den mest konstigaste, roligaste och fulaste bilden på oss!! haha kan fortfarande inte sluta skratta åt bilden. Bilden är tagen när vi var på disneyland och vi var verkligen supertrötta! Och det ser ut som att Jullan bär mig, men sitter faktiskt lite konstigt på en stång/bom.
 

Try to be the best you can

Hade häromdagen filmmys med min goa syster! Vi kollade på so undercovered med miley cyrus. Den var jättebra och tycker att hon är en riktigt bra skådespelerska. Det var hur som helst en efterlängtad myskväll bara jag & min syster och en massa godis&frukt!

Sen för några dagar sedan hade jag även myskväll med några riktigt bra & fina vänner. Vi pratade, spelade spel och hade bara så kul som vi alltid brukar ha. 

Min syster Julia & jag



Jag, Karla & Kristina 




Örebro med mamma & syster

Tjejdag i Örebro idag. Jag provade balklänning och jag tror Att jag har bestämmt vilken jag ska ha iallafall! Brukar alltid vara så velig o ta hundra år på mig för att bestämma, men den här kändes rätt redan från början. Så kul att prova flera fina klänningar och verkligen känna sig fin och uppklädd någon gång. 

Vi gick i lite affärer och kollade lite, sen åt vi på vår favoritrestaurang i Örebro, Efesos! Åk till Örebro och ät där för det är riktigt gott. 

Mamma & jag på Efesos 



Saker jag glömt att berätta

En sak jag glömde att berätta är att den 27 åkte jag och karla till Stockholm. Hennes syster skulle till Australien så vi lämnade henne på Arlanda och hennes pappa skulle till Stockholm. Så på hemvägen åkte vi heeeelt själva!! Riktigt rolig roadtrip var det iallafall som avslutades med ett varv i Marieberg och sen hemma hos mig. 

Finaste karla och jag på bilden! Har alltid kul med den tjejen. <3 



Nytt år och nya möjligheter som alla brukar säga. Gör det du vill och gör det bästa av varje dag så ska ni se att 2014 kommer bli ett riktigt bra år!


God jul och gott nytt år!

Hoppas att ni alla haft en jättebra jul och nyår. Jag har iallafall haft en riktigt bra jul, den har mestadels bestått av god mat och trevligt sälskap. Innan jul handlade jag julklappar som en tok och under julen umgicks jag med min familj och vänner. På julafton firade jag med hela släkten i två omgångar vilket resulterade i en proppmätt mage hehe. Och juldagen firades med mina fina vänner på statt. En av de roligaste utgångarna faktiskt!!
 
Den 28 åkte jag och Elina in till Karlstad och såg Håkan Hellström på nöjesfabriken, det var en riktigt bra och kul kväll! 
 
Sen var det dags för nyår och de var också bra. Har ni några nyårslöften? Själv har jag att man ska göra saker som får en glad och som man mår bra av. Och som alltid, bli mer hälsosam ;)

RSS 2.0