When I grow up I want to be nothing at all!

hola mina vänner!
 
Idag är jag jättetrött och har ont i magen så har inte varit i skolan. Har pluggat hela dagen och börjar bli klar. Ikväll tänkte jag ta det lungt o ladda inför skoldag imorgon, bara onsdag, torsdag och fredag kvar nu och jag väntar med iver på att få ledigt. DET BEHÖVS! Orkar ingenting mer i skolan alls känns det som, så får bara bita ihop dom sista dagarna. Det får bli nya tag nästa år ♥
 
Lyssnar på min gamla spellista på spotify och fasiken, varför slutade ja lyssna på den bra musiken för?!
 
 
Nej nu ska jag plugga det sista för idag för om typ 40 minuter kommer bästa thessan hit och håller mig sällskap. Saknar henne! Det var så längesen som vi träffades nu.

Här är jag och thessan för kanske 5 år sen, jag hade svart/mörkbrunt hår och allt! shit vad tiden går.
 
 

Halkan

Idag var jag på halkan och det var verkligen hur kul som helst! Det var faktiskt kul att tappa kontrollen och inte kunna göra något. Körkortet är nära nu!!!
 
Nu sitter jag här, dricker glögg, äter pepparkakor och pluggar ihjäl mig.
 
Ha det braaaaa!

Snart jul och här är min syster och jag på julafton förra året i Florida. Skulle inte göra något att bara flyga dit lite spontant och fira julen där iår igen.

bra lördag och plugg-söndag

hejsan! 
 
Idag är jag riktigt trött och har försökt plugga hela dagen. Det går sådär men är iallafall klar med matten för idag tror jag. Det är så mycket i skolan nu innan lovet.
 
Igår drog jag med Krisitna lite spontant till örebro för julklappsshopping o restaurangmys! Vi hade riktigt kul o jag blev faktiskt klar med lite julklappar. På kvällen åkte jag hem till Karla för en myskväll. Vi pratade, åt fruktsallad och åkte på raggarunda haha! åkte hem vid ungefär ett och vi åkte förbi och handlade mat på max och åt sen kom jag hem och sov jättemycket. Var sjukt trött och sov jättelänge idag, det var riktigt skönt. Iallafall var gårdagen en riktigt bra dag :)
 
Lite bilder från igår
 
 
 

Lucia fredagen den 13

Nu har jag precis vaknat. Är jättetrött och vilar upp inför att jag ska jobba 18-02 ikväll/natt. Är inte så taggad men ska äta lite snart & dricka lite kaffe så jag kommer igång. Är lite extra nervös inför jobbet nu när de är fredagen dem 13. Brukar alltid lyckas med otur!

Juste, glad lucia på er!

Igår kom Karlskogas luciatåg och lussade för oss på skolan. Det bjöds på musik och riktigt mysig stämning! 

throwback thursday

Satt och kollade lite på gamla bilder med mamma igår. Det finns nog inget mysigare tycker jag. Kul att se att man har gjort saker man inte alls kommer ihåg. 

Tyckte att vi var så söta, min pappa, jag & min storasyster. 
 
 
 

inatt finns ingen väg tillbaks

Sitter här i mitt rum, inlindad i en gosig filt med datorn i knät och dricker tee.  Har massvis att plugga med så det blir ett snabbt inlägg nu. Skolan gick snabbt idag då vi slutade runt ett, jag drog direkt till träningslagret o träffade ebba och tränade bröst, triceps och även tabata utmaning på spinningcykel. Riktigt lyckad träning :)
 
Mamma och pappa har varit i örebro idag och handlat julklappar till mig så var ensam hemma när jag kom hem. La mig i soffan för att kolla lite på teve men blev så trött att jag somnade i soffan tills dom kom hem. Så skönt att bara sova en stund mitt på dagen. 
 
Har så mycket att göra i skolan nu innan jollovet. Allting kommer på en gång, inför varje lov har vi sjukt mycket men det är bara att göra. Ska nu göra ett fördjupningsarbete i naturkunskapen om regnskogen.
 
Haaaaa en bra tisdag<3
 
För ett år sen var det just nu 12 dagar kvar tills jag och min familj åkte till Florida. Saknar det så mycket, skulle verkligen inte sitta fel nu. Här är bild på min galna syster och mig när vi är helt oss själva i poolen till vår lägenhet.
 
 

Tuff måndag

Så himla full och jobbig dag. Började med att jag hade svenska där jag höll ett tal och gjorde redovisning. Sen var det marknadsföring där vi hade prov. Det var på 9 kapitel och har pluggat jätte mycket till det så jag hoppas att de gick bra. Efter marknadsföringen var de redovisning i religion som gällde. Fullt upp hela dagen, så nu ligger ja i soffan, bara slappar o kollar greys anatomy :) 

Someone like you makes it hard to live without

Det är så otroligt svårt att leva utan en som stått mig så nära genom hela livet. Varje dag är en fruktansvärd kamp att ta sig igenom utan dig. Det är så tomt, ingen som klampar i trappan eller väcker mig mitt i natten bara för att bli kliad och vilja mysa. Jag önskar och tänker varje dag om att kunna få träffa dig igen, världens goaste misse. Så otroligt fin! Saknaden är verkligen enorm.
 
Puss vad mycket jag älskar dig Busan!
 
 
 

Vänner + plugg

Det blir ett sent inlägg idag. Det har varit en riktigt lång dag bestående av enbart plugg för imorgon har vi marknadsföring prov. Ska ha prov på 9 rätt stora kapitel, känns inte alls bra men man får väl göra sitt bästa o se hur det går.

Igår var jag med goda vänner på Statt och såg Niello, de va hursomhelst jättekul :) har tyvärr nästan inga bilder därifrån.  Iallafall en riktigt bra kväll 

Jag och thessan tog oss ut i snöovädret för en promenad idag. Hennes kamera är så häftig! Den fångade alla snöflingor och dom kunde röra sig på bilden till och med :) så när jag köper ny mobil blir de allt en samsung!



Lördagsmys

Lördag är den bästa dag på hela veckan! Man får en lång o skön sovmorgon o kan njuta i lugn o ro av en god frukost. 

Idag ska jag dock plugga hela dagen. Har prov på måndag o massvis med andra arbeten som ska bli klart. Ikväll släpper jag skolan för då ska jag ut o ha kul med goda vänner! 

Min lycfrukost bestående av knäckebröd med skinka paprika &tomat, havregurt med frysta blåbär & granola. Sen även de godaste blueberrymuffin tea. 





älskar träningsverk

no pain no gain
 
Igår körde jag ett pass som var precis som crossfit, vilket idag kändes! Träningsverk är så skönt tycker jag, det är som en bekräftelse att man verkligen tränade och gav allt. 
 
Idag var jag i skolan som vanligt, försov mig dessutom! Det brukar nästan aldrig hända. Jag kommer inte ens ihåg att klockan ringde, utan kommer ihåg att jag vaknade av att jag slog i armbågen i min telefon så den började lysa, men de va ingen klocka som ringde då! Jag hann ändå fram till skolan i tid som tur var. 
 
Efteråt drog jag hem och böt om jättesnabbt till träningskläder och sen ut till bilen och övningsköra en stund innan det var dags för gymmet. Jag och Ebba körde axel- och magstyrka, oj oj vad min träningsverk kommer bli värre.. eller bättre ;) haha

 
 
 
 
 
 

Håkan hellström

Har du sett filmen känn ingen sorg? Det kan va en av de bästa filmer jag sett och jag skulle nästan kunna lova att 99% av de som ser den filmen skulle tycka den var bra. Filmen är alltså basserad på Håkan Hellströms låtar, och dem gör filmen så sjukt bra. Har du inte sett den rekommenderar jag att du ska göra det!

Om 24 dagar står jag och Elina i Karlstad på nöjesfabriken, dansar o är galna för att vi ska se Håkan hellström! Det ska bli så kul, verkligen något att se fram emot.
 
 
 
 

Onsdag

Idag har varit en lång dag, först skola och sen åkte jag direkt till körskolan där jag va med Karla och pluggade lite teori.  Vi va där riktigt länge men de va kul :) 

På kvällen var deg crossfit som gällde! Sjukt skönt och sjukt jobbigt. Det är nog den roligaste gruppträningen påträningslagret just nu! Får sån positiv energi :) pröva det! Går att köra själv också men alltid roligt att peppa varandra o träna tillsammans :) 

Ha en bra onsdag! 

I have a heart full of shit but i Don't care about it

Har haft en lång dag idag. Kom inte hem förens vid fem. Övningskörde lite med pappa och stannade vid affären o jag köpte ett ljus som jag dekorerade lite fint när jag kom hem. Jag älskar att pyssla och göra fint i mitt rum till jul. Ska köpa lite ljusslingor som ja tänkte sätta upp så det blir ännu mysigare. 
 
Imorgon har vi friluftsdag i skolan då jag ska till gymmet på förmiddagen och badhuset på eftermiddagen. En hel dag för träning med andra ord och det gillas!

Var lite sent ute med tanke på att det var första advent igår, men bättre sent än aldrig. 
 
 
 

Is this the place that i've been dreaming of

Idag har varit en lugn dag hitills. Har pluggat körkortsteori på morgonen och snart ska jag ner och laga mat. Sen kommer mormor och ska övningsköra med mig. 
 
Idag ska jag även fira första advent genom att träna indoor walking och core. Jag tycker att det är en riktigt bra kombination som funkar. 
 
Älskar nedräkningen och väntan till julafton. Men tycker inte om när de är så kallt. Då föredrar jag att snön kommer, det blir på något sätt mysigare då. 
 
Här är en bild på hur de såg ut utanför mitt fönster förra julen. Tycker det var rätt fint.
 


RSS 2.0