Pizzamys med Pontus & teve

Nu ska vi äta en sjukt efterlängtad pizza, och kolla på Lotta på Liseberg! Min idol Markoolio är med!! Sen blir de nåt annat!! Puss!


iphonen är igång!

nu funkar min iphone igen! tyvär så hade inte min iphone synkrosinerat någon gång så alla bilder från hela semestern är borta.
jag är sjukt besviken på mig själv men jag får ta det som en läxa, att skaffa bättre minne, att skriva upp lösenord och att leva i nuet o sluta ta bilder, för blir bara ledsen när man tar så fina bilder o dom bara försvinner, som en blixt från himlen.

nu håller ja på o ränsar ut garderoben medans iphonen fortfarande laddar sedan spenderas kvällen hemma hos min älskling :)

godermorgon mina vänner!

hejhopp! nu är jag tillbaka!
har några månader o ta igen här ifrån, det var bara så skönt o släppa på allt ett tag o bara leva, men nu förhoppningsvis är jag redo o börja skriva igen! jag får väl berätta lite saker jag gjort under sommaren senare, tyvär har jag inte kvar några bilder från hela sommaren förutom peace&love så vi får väl se!!

jag ska strax iväg till mobilect o se ifall det finns nåt sätt o rädda mina bilder i iphonen.. men det verkar ganska kört för mig.. så sjukt ledsen.
idag ska jag nog träffa finaste Elina en sväng och sen ikväll ska jag hem till min underbara pojkvän o mysa.

men nu först blire dusch! wish me good luck hos mobilect snart! tack på förhand puuuuuuuuuuuuusspuss!

jag och bästa sabina på bild! saknar dig tjejen!

VARNING FÖR IPHONE!!

Jag vill passa på att varna alla för denna telefonen!!
Iphone 4s är en dåligt telefon. Igårkväll satte jag på lösenkodslås på min iphone och efter att jag glömde bort koden så har min iphone låst sig. och alla mina bilder, kontakter, anteckningar, appar, ja ALLT i mobilen kommer att försvinna.
och det är ju tråkigt när man har alla bilder o allting från hela sommaren i den. och allting nu bara kommer att försvinna.

eftersom att jag inte heller har säkerhetskopierat den någongång tidigare går det ju itne att få tillbaka lite av bilderna heller! det suger ju verkligen.

det är ju inte direkt en låda med lås på som man kan krossa för att få innehållet.. utan krossar man denna låsta manic försvinner allt och telefonen går sönder på köpet. DET FINNS INTE ENS ETT MINNESKORT MAN KAN TA UT!!! det är där iphone är dåligt.
fy för iphone! ska byta tbx till en trogen sony!

från en sjukt ledsen tjej.

kul o vara tillbaka här på blogg.se igen föresten!

Grattis gumman!!

Idag hurrar vi för världens underbaraste och bästa väninna! Idag blir min lilla älskling ett år äldre, grattis Busan!!


Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Lev med det. Hejjhopp! Japp jag är vaken sen några timmar tillbaka! Tänkte ju igår när jag fick sommarlov på riktigt (var sista dagen på jobbet) att jag ska ha en riiikktigt sköön o lång sovmorgon för jag är så otroligt trött, men ja, allt kan inte bli som man tänkt sig hehe Idag fyller världens finaste år!<3 Grattis jag älskar dig, you are My best man!!


RSS 2.0