DISCO & HALLOWEEN & HÖST & LOV & TRÄNING

Har varit helt slut under helgen, vet inte om det är skolan som mattat ut mig eller disco för cirka två hundra småbarn i tre timmar under fredagen(?) Jag har iallafall inlett lovet med sängmys och seriemarathon! Nu är det desperate housewives som är i centrum och det är så otroligt bra!!
 
Hallowin discot i fredags var för övrigt väldigt lyckat, som jag sa tidigare kom det närmare två hundra barn. Det var ungar överallt och man hade fullt upp med att servera bål, dansa och avsluta lite småbråk här och var. Klassen hade disco för att få in lite fickpengar till Londonresan som är om 28 dagar. VI lyckades för vi gick på vinst och barnen var väldigt törstiga och godissugna så pengar fick vi in!! Det var en liten kille som handlade bål av mig för alla hans pengar, han köpte en bål, gick ett varv kom tillbaka, köpte en till gick ett varv, kom tillbaka, köpte en till och så hållde det på hela kvällen!! de måste ha varit en väldigt god bål!! Kvällen var väldigt rolig men de tog verkligen på krafterna ;)
 
Idag har jag även tagit tag i mitt liv och köpt ett träningskort på träningslagret så nu har jag inga undanflyckter på att inte träna längre! Passade även på att köra ett pump pass o guuud va skönt det var!! har inte tränat på tre veckor eller vad det blir sen mitt förra kort tog slut. Så nu börjar jag ett nytt liv, nyttig och tränig, det är lite konstigt med mig faktiskt, när jag tränar och är hurtig så äter jag hur nyttigt som helst och släpper inte in en enda godisbit innanför munnen, men när jag itne tränar och är lat frossar jag nästan i onyttigheter!!  men idag har jag varit nyttig eftersom jag har tränat :)

På Halloween-discot skulle vi klä ut oss och jag klädde inte ut mig så mycket men detta var jag, och jag har tyvärr inga bilder för det fanns ingen tid till att ta kort och mobilkameran sög i mörker :* 
Spökbollarna jag hade på huvudet var iallafall väldigt populära bland barnen, vet inte hur många som kände på dom haha ;)
 
 
 

MIDDAG HOS MORMOR OCH MORFAR

mmmmmmmmmums. Äter mig proppmätt på köttbullar och potatis, ligger nu i soffan och har redan paltkoma. Man blir alltid övermätt av mormor och morfars underbart goda mat!!!!
 
I skolan hade vi friluftsdag idag så jag och min klass var först och gymmade i två och en halv timme och sedan var vi på ett pump pass och kan ju lova att jag var lagomt trött efteråt!! jag satte mig på bussen hem och när jag skulle gå ner i trappan av bussen trillade jag nästan ut, så darrliga benen blev alltså!!!
 
Nu kommer efterrätten, muuuumma äppelpaj!! :D hur ska jag orka detta... D:'

SKOLA OCH SOVMORGON

Sovmorgon till klockan tolv idag, det är inga fel!!
så underbart skönt att få vila och sova ut och samla ihopp krafterna efter helgens ståhej! ska ta och sova tidigt idag tror ja, ska iallafall försöka, de brukar bli att man hittar nåt som är roligare än att sova..

det var ett tag sen som jag tipsade om musik så här kommer två låtar!
Hey sweetheart med Nightmare of you, och for Baltimore med All time low
Hey Sweetheart by Nightmare of You on Grooveshark
For Baltimore by All Time Low on Grooveshark

LINKAN ÄGDE!

Att vara hos syster och hennes kille i Linköping var verkligen grymt bra!!! vi hade så sjukt kul och helgen rockade loss totalt!! det är alltid så galet när man är med jullan, hon är bara bäst! och hoppas jag får komma och hälsa på snart igen, och det är ju faktiskt bara 60 dagar kvar idag tills vi åker till FLOORIDAAAAAA!!!! underbart!


Spa & shopping

Ny design header och bakgrund gjord av världens bästa Julia som är sjukt duktig i photoshop!!! Vad tycks?!

Imorse tog jag och jullan bussen till badhuset där vi var först och simtränade lite för att sedan gå på spa & relaxing med bubbelpool och ångbastu. Riktigt lyxigt och mysigt!! Sedan åkte vi in till stan för att äta på en salladsbar som var sjukt gott! Mysigt! Vi gick runt lite i stan & shoppade lite fint! Tog en Coco Sunshine smoothie på naked juice bar den var så underbart god! Nu är vi hemma och kollar på Hannah Montana!!! Sen blir det pizzabak!
Stormtrivs här i linkan!


Spa & shopping

Ny design header och bakgrund gjord av världens bästa Julia som är sjukt duktig i photoshop!!! Vad tycks?!

Imorse tog jag och jullan bussen till badhuset där vi var först och simtränade lite för att sedan gå på spa & relaxing med bubbelpool och ångbastu. Riktigt lyxigt och mysigt!! Sedan åkte vi in till stan för att äta på en salladsbar som var sjukt gott! Mysigt! Vi gick runt lite i stan & shoppade lite fint! Tog en Coco Sunshine smoothie på naked juice bar den var så underbart god! Nu är vi hemma och kollar på Hannah Montana!!! Sen blir det pizzabak!
Stormtrivs här i linkan!


Framme i linkan

Nu är jag äntligen framme i Linköping o sitter i Jullans och micaels lägenhet. Hade två byten och är stolt över att även jag klarade att komma på rätt tåg. Hann tillochmed o köpa finaste äggkopparna till jullan & Micke i Katrineholm där de var ett stopp på en timma.


Linkan över helgen!

Idag packar jag resväskan för imorgon bär det av till bästaste syster i linkan!! Så sjukt kul ska det bli! Vi ska typ Laga mat träna o gå på spaa o kanske gå på bio & ut å äta!! Ska bli så mysigt!!! En heeel helg bara jullan & jag!


Londonresa med klassen

snabbinlägg
Denna dag började så fruktansvärt dåligt så det finns inte, var på dåligt humör och trött när ja vaknade o allt va så jobbigt. Men humöret vände ganska tvärt när vår lärare kom in i klassrummet o sa att vi ska till London!!! tror aldrig jag sett hela klassen så glad! Alltså gud så kul det kommer att bli!!! är så himlans glad!!! that saved my day guys! vi ska göra studiebesök på The Globe, shakesspearsteatern det ska bli så spännande!! sen ska vi till The criminal court och kolla på rättegångar!! åh så spännande!!!! dom har ju vita peruker i domstolarna där och allt!!! så fränt!

Minusgrader? Frost på rutorna? Hösten är här

Gud va kallt det var imorse! Mamma kom upp imorse och sa att det hade varit hela sex minusgrader ute inatt! Har ju dock ingen bil men de bilar ja gick förbi hade frost på rutorna. Hösten är kommen nu eller vad!! Det är både mysigt o kallt o lite dystert! Men hösten är så otroligt fin när solen lyser :)


Tio liter kantareller

Yepyep you heard me!! Var ute i skogen o vandrade runt o plockade svamp i tre-fyra timmar ungefär och vi hittade tio liter kantareller ungefär!! Tratt kantareller men också två megastora gula kantareller. Mysigt var det!! Och när vi kom tillbaka till bilen blev det matsäck m&m hade gjort äggmackor o go Chokladkaka som mormor bakat!

 

studiedag, spenderas med att plocka kantareller

idag har vi somsagt studiedag, skönt o ha en dag ledigt sådär från allt plugg.
strax ska jag göra mig iordning för en dag i skogen o plocka svamp med mormor&morfar. ska bli så mysigt så!

PREMIÄR AV SOLSIDAN

hejhopp! har inte pluggat hela dagen idag!! tråkig pluggsöndag. men i eftermiddags kom älskade mormor&morfar och smakade på våran nutella crack pie wiihooo vi fick godkänt ;)

men nu mina damer och herrar ska jag ner för att göra iordning äggmackor till familjen och sen blir det premiääääääääärrr av solsidan!!!! som jag har längtat efter detta! hela veckan har jag laddat upp för dettaa, det kommer vara såååå braaa!!!!!
glöm inte bort o kolla nu! 27 minuter kvar!!

MYSBAKDAG MED SYSTER!

Igår hade jag och världens bästa syster mysdag! vi bakade nutella crack pie och lakrits&citronmaränger! det vart supergott!!
jag har nyligen skaffat pinterest och såg ett recept på nutella crack pie på en blogg där, och blev tvungen o tästa!
Det tog ett tag att göra kakan men det var så sjukt värt det!! Jag slänger upp receptet lite senare idag! promise!
 
lite bilder från vårat mästerverk.
såklart var ju sötsugne kissemissen tvungen att se till så hon fick smaka lite på smeten!

Finally friday!!

Hejhopp!! Igår kom syster hem och det firades med god mat & champange! Mysmys!! Nu sitter jag i bussen hem från skolan och det är faktiskt första gången ja blir åksjuk, men är snart hemma så hoppas ja inte spyr hehe. Solen lyser! Sista lektionerna var roliga för att vi håller på att spela in en film och den kommer bli så bra! Den är typ baserad på Hamlet, fast vi spelar upp den i nutid, det blir så bra!!:D

Ses allagulliga läsareeeee!!


Glad kanelbullens dag!

Allas skolor har nog bjudit på gratis kanelbullar idag.
förutom våran, där kostade den två kronor och sen när man skulle köpa var dom slut :(
men det stoppade inte mig från att få min kanelbulle, när jag kom hem hade världens bästa mamma & pappa köpt en kanelbulle till mig!! happy surprise!
Jag tycker att ALLA är värda en kanelbulle idag, när det är kanelbullens dag får man faktiskt äta en kanelbulle :)
 
snaaart kommer jullan hem!! det är lite som å vänta på tomten förutom att ja inte kommer få prisenter och att jullan inte är skäggig och har en röd tomteluva :)
tills dess att hon kommer får väl jag sitta här o skriva färdigt referatet.
 
 
för kanelbullens dag till ära tänker ja länka in en låt
 

godmorgon världen!

jag är knappt vaken och redo för en till dag. är minst lika trött som igår, vad är det med mig?
jaja, sitter och lockar håret och äter frukost, jag kan alltså göra flera saker samtidigt.
idag har vi bara en lång lektion på cirkus gurka 3 timmar och sen idrott någonstans emellan.
vi får väl se om dagen sedan har något gott att erbjuda. och då menar ja inte godis, utan någon händelse.
 
imorn är iallafall höjdpunkten på hösten! finaste syster kommer hem över några dagar, vet faktiskt inte hur länge men hoppas iallafall på minst en vecka (y) ska bli kul o dela samma tak med den kvinnan igen. raggarrunda på fredag va jullan? går inte o säga nej hehe :)

when i found you, my heart found a home

har varit sjukt trött hela dagen idag,
orkade inte gå upp ur sängen idag så världens bästa pappa gav mig frukost på sängen!
tillslut kom ja upp o åkte iväg till skolan, vanliga lektioner osv..! sedan var jag med på programsmöte med skolan o pratade lite vad vi tyckte oså om allt i skolan. mötet slutade preciiiis så ja fick springa ut o se baken av bussen åka iväg.. det är nog världens vackraste syn.. menmen de vart att gå ner till samhället och vänta i en halvtimma.
sen kom ja hem ungefär halv sex och då kollade ja teve och pluggade lite. åt gjorde jag också. och nu har jag precis duschat och vet inte riktigt vad jag ska göra. är fortfarande sjukt trött så kanske ska ta o bädda ner mig i sängen och läsa lite i engelskaboken
 
Jag Alice läser Twilight på engelska! den ni!! den är faktiskt jävligt bra.
 
hoppas att morgondagen blir bra mycket bättre än idag =)

sesång 9 av greys anatomy och elva veckor kvar till jul

veckan tog slut på mindre än en minut.. och samtidigt som veckan tog slut tog även månaden slut.. Ny månad, ny vecka och nya möjligheter!

nu kör vi oktober! tre veckor kvar till höstlov. sen är det bara 7 veckor kvar till jullov och FLOOOOOOORIDAAAA!!!!! azum!

för ni som undrar vad jag gör om dagarna händer inte så mycket mer än att jag pluggar tränar sover & äter. tråkigt i know.. men thats it! hinner inte blogga så mycket, fast det är faktiskt lite av en lögn för jag skulle kunna ta mig tid till det men grejen är att jag hela tiden glömmer... och varje gång ja bloggar skriver ja om hur mycket jag bloggar osv..! ändring alice nu ska du skriva!!

iallafall det regnar ute, och jag studerar matte.

JUSTE en nyhet är att under torsdagen som passerat släpptes första avsnittet i den nya sesången av greys anatomy. uuuuuuunderbart!! men fy så hemskt.. förstår inte hur jag ska lyckas vänta till på torsdag för nästa avsnitt

RSS 2.0