frozen

Såg precis en klockren video på ett par som sjöng en låt från den nya disney filmen Frozen. Verkligen sevärd. Filmen var sjukt bra och den här videon var sjukt imponerande!
 

If you want to be happy, be.

Idag är en bra dag!!
Min syster ringde till mig förut och spelade upp tagglåtar till studenten och berättade att hon kommer komma hem till min bal och student!! Tror aldrig jag blivit gladare. Nu känns de på riktigt som att jag faktiskt kan ta studenten och gå på balen. Det hade aldrig gått utan henne! 
 
Nu har jag som ny energi att orka med alla prov o skit som ska göras. Känns SJUKT tungt men bara å görat! Gjorde ett juridikprov idag iallafall, får se hur de gick kändes helt okej iallafall.
 
 

redo att svika iphone..

Vad gör man egentligen när ens Iphone går sönder? Har haft min iphone i 2 år och 4 månader, vi har haft många motgångar då den varit nära på att dö föralltid men igår somnade den in totalt. Den föll i backen, ovanligt mjukt tycker jag men tillräckligt hårt för lcd-skärmen att få sig en törn. Känns jättetråkigt. Imårse beställde ja hem en ny mobil, sviker iphone för samsung nu. Den preliminära leveranstiden är om ca en månad så om en månad kan man ringa o smsa till mig igen :) :) vet inte riktigt hur ja ska klara mig utan en telefon i en månad men de märks...
 
Köpte en samsung galaxy s5.. den har många fräna finesser som jag gick på direkt ;)
 
tips till er som är student är ett jättebra tips att kolla abonemang med mecenatkortet! De ger sjukt bra rabatter på bland annat telefoni ;)
 

if the lies don't kill you the truth will

Igår åkte jag in till Örebro för en mysig shoppingdag med Kristina! Vi hittade mycket men kom inte hem med det vi skulle ha haha. Vi skulle kolla på skor och väska till balen och studentklänning. Istället kom jag hem med ett par andra skitsnygga skor! Vi hade lite problem med att komma på vad och vart vi skulle äta, efter en timmes besökande på olika restauranger landade vi på vårat stammis ställe la baguette!

När jag kom hem lagade jag mat till min mamma och pappa. Det blev hasslebackspotatis, lövbiff, stekta champinjoner och mycket god sallad. Maten var iallafall ätbar och alla lever idag så jag tror att jag lyckades rätt bra :)
på kvällen åkte jag hem till Karla där vi kollade på Grease. Riktigt bra film faktiskt, det trodde jag inte men överraskande bra! älskar musikalfilmer :)

Mina nya skor! 
 
 
 

NY FRISSAD

Idag var jag på frisörskolan i Möckelngymnasiet i Karlskoga och klippte och färgade mitt hår. Jag blev supernöjd! 
 
Nu är jag hemma med Karla o vi sitter i soffan och ska snart äta den supergoda himelska kycklingen från wärdshuset i karlskoga. Dom kan laga mat kan ja lova! 
 
 
 

RESA BOKAD!!

Åh jag är så glad!! Igår bokade min mamma, jag och pappa resa till Frankfurt am Main i Tyskland där min syster just nu befinner sig och pluggar. Hon ska vara där och plugga i ett halvår. Ska bli jäkligt spännande att se och uppleva hennes tyska vardag. Men roligast av allt ska bli att få träffa min syster igen, saknar henne så enormt mycket!! ♥
 
 

Äntligen vår!

Jag älskar verkligen när våren börjar smyga sig fram och det blir varmare och varmare, soligare och soligare för var dag som kommer. Det blir verkligen mysig stämning. Älskar att vara ute och springa, så det gjorde jag i helgen med min kompis thessan! Hon är en sjukt bra spring kompis måste ja säga! 

Mina underbara älsklingar från asics, aldrig haft skönare skor förut. Att springa i dom känns som att sväva på moln. 



RSS 2.0