winter is coming

Hejhopp!

Jag håller på att välja ut vilka bilder att framkalla och det får mig att längta tillbaka till sommaren så otroligt mkt. Den var utan att överdriva den bästa jag upplevt. Studentresa, balen, studenten, lärde känna massa nya vänner.. jättemycket bra hände. Det är alltså de bilderna som nu lyser upp höstmörkret för mig. Ska bli så kul när jag väl får bilderna att sitta o pyssla ihopp ett fint album. 

Idag så bokade jag och min syster in en helg i stockholm nästa vecka, vi ska bo på hotell, gå på en hälsomässa och en massa shopping! Något som jag nu ser fram emot väldigt mkt. 

absolut bästa resan

Jag är så otroligt sugen på att åka utomlands. Bara känslan av att höra vågorna trilla in mot stranden och vara i gott sällskap. Kunna slappna av på riktigt och vila ut. Just nu känns allting väldigt stressigt, jobbar väldigt mycket och då är det svårt att hinna med det man vill göra och oftast är man ganska trött. Snart är det högskoleprovet som också tar upp väldigt stor del av min tid. Behöver bra resultat till det så mycket av min tid går åt till att plugga till det. Efter det vill jag fira och belöna mig med en liten resa. Underbart vore ju något soligt ställe.
 
I juni var jag på studentresa till Ayia Napa med mina bästa vänner, det är en resa jag aldrig kommer att glömma. Vi hade så himla kul hela veckan och om jag kunde skulle jag göra om det tusen gånger om. 
 
Här är Leonora, Kristina, Jag, Vanessa & Sabina när vi är vid Nissi beach, Ayia Napa.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0